De schade aan de buitenmuur van de parkeergarage is aanzienlijk.
De schade aan de buitenmuur van de parkeergarage is aanzienlijk. Daan Bleuel

Automobilist rijdt dwars door buitenmuur parkeergarage

Ongeval

LEUSDEN Bij een ongelukkige manoeuvre in een parkeergarage van een appartementencomplex aan de Zeilmakerij is zondagmiddag een automobilist met zijn voertuig dwars door een buitenmuur gereden. 

door Daan Bleuel

,,U dacht toch niet dat bejaarden hier met vuurwerk aan het spelen waren?’’, zegt voorzitter Joost Sijl van de Vereniging van Eigenaren van het complex met een knipoog. ,,Maar ik kan u wel zeggen dat de klap harder klonk dan een gemiddeld rotje!’’ En Sijl kan het weten. Zijn woning bevindt zich pal boven de plek waar het incident plaatsvond. 

‘ONGELUKKIG GEPARKEERD’ Over de toedracht wil Sijl verder niet veel kwijt, anders dan dat het incident zondagmiddag om een uur of twee plaatsvond. ,,Laten we zeggen dat iemand zijn auto wat ongelukkig tegen een buitenmuur geparkeerd heeft.’’

Hoeveel schade er door het incident is aangericht, kan Sijl nog niet zeggen. ,,Maar neemt u van mij aan dat die aanmerkelijk is.’’ Het is de bedoeling dat de schade vandaag (dinsdag) in zoverre provisorisch wordt hersteld dat het gebouw van buiten niet langer toegankelijk is, anders dan via de deuren. 

Afbeelding
advertentie
advertentie