Leusden Jazz Festival
Leusden Jazz Festival

Leusden Jazz Festival

donderdag 1 september 2022 16:00 t/m zondag 4 september 19:00

Leusden Jazz Festival vindt dit jaar plaats van 1 t/m 4 september

 

Leusden Jazz Festival vindt jaar plaats van donderdag 1 tot en met zondag 4 september. Het festival biedt een speciaal programma met jazz, soul en wereldmuziek. Ook deze editie vindt plaats in Four Seasons en op meerdere buitenlocaties in Leusden.

 

Vol trots presenteert het festival gevestigde namen als Trijntje Oosterhuis en legende Hans Dulfer. Op zondag 4 september is er speciale aandacht voor de kinderen met het kinderprogramma ‘de Kleine Louis’. De volledige programmering wordt op de website en socials van Leusden Jazz bekend gemaakt.

 

Kaarten zijn te koop via de website www.leusdenjazz.nl tevens is het mogelijk om aan de deur kaarten te verkopen. De complete line-up staat op de website. 

 

 

Locatie

  • Four Seasons
    Kastanjelaan 1
    3833an
    Leusden