Logo Latent Talent
Logo Latent Talent NN

Nieuwe Latent Talent gids Voorjaar 2019 is uit !

20 december 2018 om 13:20 lokaal Deel je nieuws

Samen met de Leusder Krant werd op woensdag 19 december de nieuwe Latent Talent Voorjaar 2019 gids huis-aan-huis in Leusden verspreid.

Met meer dan 40 cursussen, heeft u in het voorjaar van het nieuwe jaar volop keus om een cursus, workshop of lezing te volgen. Of een excursie te maken.
Heeft u de gids niet ontvangen, vanwege b.v. een NEE sticker voor drukwerk op uw brievenbus, dan kunt u de gids ophalen bij de VVV balie in de bibliotheek in winkelcentrum De Hamershof.

U kunt natuurlijk ook op de website van Latent Talent uw keuze maken uit het uitgebreide cursus aanbod. Klik dan hier op www.latenttalent.org.
Nieuw zijn cursussen als "Schilderen met bijenwas" door Bijtje van Garderen (cursus 98 en 99) of de cursus "Spinnen" door Rudy van Rouwendaal (cursus 101 en 102). Verder is er de mogelijkheid om komende zomervakantie al een woordje Italiaans of Spaans te spreken met de cursus "Italiaans op reis" (cursus 46V) of "Spaans op reis" (cursus 36V). Of wilt u de (fruit)bomen in uw tuin nu eens zelf snoeien ? Ton Sandig legt u alle kneepjes van het snoei-vak uit (cursus 94 en 95). Wilt u meer inzicht in de werking van uw eigen brein bij stress en weet u hoe u dit zelf kunt beinvloeden? Dan is de lezing of cursus van Ida Kuyk zeker interessant (cursus 90, 91 en 92). Is varen uw grote passie ? Ga dan een stap verder met het behalen van uw klein-vaarbewijs I of II (cursus 87 of 88)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie