the sheriff food truck
the sheriff food truck the sheriff food truck

Rocken met Beleving

1 mei 2019 om 16:48 lokaal Deel je nieuws

De zomer staat weer vol met de leukste festivals waarbij je met vrienden meerdere bands kan bezoeken. Genieten van de beste muziek met een lekker hapje en drankje. Dat festival gevoel willen Marcel van der Hoeven en Arthur Bont na de zomerse festivals nog een keer dunnetjes over doen. 

 

Rock Night Festival wordt een indoor festival waar 4 bands op 2 podia dampende rock spelen in Muziekpodium Azotod (nabij Utrecht). Het festival gevoel wordt nog eens versterkt met een food truck waar de heerlijkste gerechten te krijgen zijn. 

 

De avond van Rock Night Festival begint met een bluesy Singer Songwriter in de brasserie De Bonte Koe. Onder het genot van een drankje komt u zo helemaal in de stemming voor de bands die later op de avond zullen gaan optreden. De bands wisselen elkaar non-stop af op de twee podia die Muziekpodium Azotod rijk is. Met de bar in de buurt hoeft u niks te missen van de geweldige optredens!

 

Naast de muziek en lekker eten zal nog genoeg te doen zijn om u te vermaken. Ben u benieuwd naar dit nieuwe evenement?

 

Check dan snel de website of facebook van Rock Night Festival! Binnenkort maken we de bands, de food truck en nog veel meer bekend over Rock Night Festival.

 

Meer info op:

www.RockNightFestival.nl

info@rocknighfestival.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie