Verwenmiddag voor jonge mensen met dementie Lisidunahof

6 juni 2019 om 12:56 lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 24 mei was er een verwenmiddag voor de bezoekers en hun familieleden van de dagbehandeling van Lisidunahof. Binnen de dagbehandeling Lisidunahof komen dagelijks 30 jonge mensen met dementie voor behandeling en dagbesteding.

 Dat verwennen werd gedaan door een team dat er zin in had! Dorien, die mensen mooi opmaakte. Tamara, die de handmassage verzorgde. Philippe, die een rug massage gaf. Kyra, die ook schouder- en rug massage gaf. Alida, die naast een voetenbad ook een voetmassage gaf. Gea die het haar soms knipte of mooi krulde. Tussendoor kwamen er lekkere hapjes en vers geperste jus d'orange, gesponsord door Albert Heijn Leusden.

Al met al een geslaagde middag met heel veel blije bezoekers! De middag kwam tot stand door een match op de matchbeurs Leusden met Schoonheidssalon Dorien en Massagepraktijk De Strijkplank! De middag is mogelijk gemaakt door Dorien Raaymakers van Schoonheidssalon Dorien, Kyra Gunneweg van Massagepraktijk De Strijkplank, Alida van Sarfaty Pedicure en Tamara,  Philippe en Gea. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie