Logo Oktoberfest 2019
Logo Oktoberfest 2019 Sander Boekholt

aMeezing Oktoberfest op herhaling

4 september 2019 om 21:03 Evenementen Deel je nieuws

a-Meezing Oktoberfeest

Op 5 oktober organiseert de 41 Club Leusden het a-Meezing Oktoberfest in De Korf in Leusden. Een meezingavond in de sfeer van de bekende Oktoberfeesten. De opbrengst komt geheel ten goede van het goede doel: ‘AED Leusden doet mee’ dat ernaar streeft om in elke wijk van Leusden een AED te hebben.

De avond zal gevuld worden met vooral Nederlandse en Duitse klassieke meezingers. Het zingen zal afgewisseld worden met een foute disco. Ook zal er een verkiezing zijn van best geklede vrouw en best geklede man. Zij winnen een kaartje voor de editie van 2020. Paulaner is één van de hoofdsponsoren en hun bekende Oktoberfestbier zal dan ook ruim verkrijgbaar zijn.

De avond wordt gepresenteerd door Maartje van Helvert van Café De Swartesteegh en Tijs Rokers. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de swartesteegh, via www.41clubleusden.nl of via het evenement op Facebook. De Ticketprijs van €20,19 is inclusief een pul en 2 muntjes, genoeg om de pul te vullen. Ook is het mogelijk om voor €250,- een VIP-tafel voor 8 personen te boeken. Voor dat bedrag krijgt u ook een pul met 2 muntjes, zit u eerste rang aan uw eigen tafel met een eigen meezingset, krijgt u een speciale VIP-behandeling en een heerlijk broodje braadworst. Voor €130,- boekt u een halve VIP-tafel voor 4 personen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie