Record opbrengst voor het Gastenhuis
Record opbrengst voor het Gastenhuis Marjon Boekholt

Recordopbrengst lustrumeditie 'Bier, bubbels en bingo' voor Het Gastenhuis

29 september 2019 om 22:39 Evenementen Deel je nieuws

Het was weer uitverkocht, het was weer gezellig en er was weer een prachtige bijdrage voor het goede doel: een recordopbrengst van € 2625,-.


In grote lijnen was de formule hetzelfde als de voorgaande 4 keren: drie bingo-rondes-met-een-twist, waaronder een muziekronde en een plaatjes ronde. Grote verschil: de plaatjesronde bestond dit keer vrijwel volledig uit logo’s gesponsord door Leusdense ondernemers.

Waar de opbrengst van de bingo in voorgaande jaren door de betalende deelnemers al was opgelopen tot zo’n 1000 euro, kon door deze extra sponsor-ronde een totaal bedrag van ruim € 2600 euro worden overhandigd aan vertegenwoordigers van Het Gastenhuis, die al sinds het voorjaar sparen voor een zogenaamde duofiets waarmee hun dementerende bewoners onder begeleiding de buitenlucht in kunnen.

“Die duofiets gaat er met dit bedrag zeker komen!”, aldus Anko Marringa van Het Gastenhuis “En met zo’n onverwacht grote opbrengst kunnen we misschien wel meer wensen vervullen!”

Het aantal donaties, zowel in prijzen als in gesponsorde logo’s is zo groot dat we onmogelijk iedereen op deze plek met naam kunnen bedanken. Maar namens Ladies’ Circle Leusden, Het Gastenhuis en café de Swartesteegh bedanken we alle deelnemers en sponsoren heel hartelijk voor hun bijdrage!

De Ladies van LC77 zijn altijd op zoek naar dames die het leuk vinden om evenementen zoals deze mee te helpen organiseren. “Het is fantastisch om te zien hoe zo’n evenement voor het goede doel gewoon een hele leuke avond oplevert, in de wetenschap dat we in de achtergrond ook weer heel andere mensen blij maken met de opbrengst. Het mes snijdt duidelijk aan twee kanten. En het organiseren van zo’n evenement, levert ook voor jezelf veel leuke ervaringen op!”.  Aldus Kim Mol, voorzitter LC77.
Meer weten? Mail naar lcleusden@gmail.com! Of kijk op https://lc77@ladiescircle.nl
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie