Janny van der Heijden leest voor in de Bibliotheek Leusden

3 januari 2020 om 10:05 Evenementen Deel je nieuws

Niemand minder dan Heel Holland Bakt-Jurylid Janny van der Heijden komt naar de Bibliotheek Leusden. Op woensdag 22 januari om 9 uur opent zij het Nationale Voorleesontbijt. Ze leest voor uit het boek Moppereend, dat dit jaar centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen. 

Janny van der Heijden is gek op voorlezen. Minimaal 1 keer per week trakteert zij haar kleinkinderen op een mooi verhaal.

Zo ziet de Bibliotheek Leusden het graag. Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Kinderen die lezen, hebben nu eenmaal een voorsprong. Zo gaat het ze vaak makkelijker af op school.

Dankzij drie Leusdense sponsors, kan de Bibliotheek Leusden groots uitpakken tijdens het voorleesontbijt. Lidl Leusden, ondernemers Matt&Co en audio-visueelbedrijf RHO-Producties BV maken het mogelijk dat de bibliotheek verandert in een echt kinderrestaurant. Zo kan er na het voorlezen, lekker worden ontbeten.

Peuters en kleuters die naar het gratis voorleesontbijt met Janny van der Heijden willen komen, kunnen zich aanmelden viia www.bibliotheekeemland.nl/Actueel/agenda/voorleesontbijt-leusden.html Ook kinderen die niet lid zijn van de bibliotheek zijn van harte welkom. Let op, er is beperkt plek, dus aanmelden is noodzakelijk. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie