Pop up werkplek in Huis van Leusden
Pop up werkplek in Huis van Leusden ZPoint Leusden

Pop-up werkplek voor Leusdense zelfstandige ondernemers

27 januari 2020 om 06:58 Zakelijk Deel je nieuws

Als zelfstandige ondernemers hebben we elkaar veel te bieden en kunnen we elkaar enorm versterken. Bovendien is ‘samen’ gewoon gezelliger dan alleen. Daarom start ZPoint vanaf 31 januari met een interessante pilot, nl. een ‘pop-up werkplek’ waar Leusdense zelfstandige ondernemers kunnen werken, netwerken, samenwerken én advies of hulp kunnen krijgen van collega-ondernemers. Vier vliegen in één klap!

Met ingang van 31 januari organiseren we eenmaal per maand een dagdeel de gelegenheid om in het Huis van Leusden te werken. Je neemt je laptop of je schrijfblok mee en gaat aan de slag met je opdracht of administratie. Er zijn voldoende werkplekken, er is wifi en er is gratis koffie. En het allerbelangrijkst; er zijn collega-ondernemers. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen en samen te werken.

Bovendien kun je bij elkaar terecht voor advies en hulp. Heb je een vraag over de opzet van je nieuwsbrief of over de inzet van je social media?  Worstel je met de formulering van je privacyverklaring? Vraag je je af hoe je 2 offertes voor een verzekering het beste kunt vergelijken? Vraag het de collega-ondernemer die over de relevante expertise beschikt!

Wij zorgen dat er tijdens deze ochtend een minimaal aantal disciplines aanwezig is (denk aan marketing/communicatie, fiscaal/financieel, verzekeringen, e.d.) zodat jij tijdens deze ochtend voor die ene concrete, specifieke vraag bij een specialist terecht kunt. Heb je meer, uitgebreider of langer advies nodig? Dan wissel je contactgegevens uit en maak je een afspraak met elkaar.

Zo leren we elkaar kennen in een ongedwongen sfeer en creëren we de mogelijkheid om samen werken om te zetten in samenwerken.

De pilot duurt 5 maanden, daarna kijken we of het concept is aangeslagen, of we ermee verder gaan en hoe. De data voor de eerste 3 maanden zijn vastgesteld: vrijdag 31 januari, dinsdag 3 maart en vrijdag 27 maart van 9 tot 11 uur in het Huis van Leusden. Zet dat gauw in je agenda!

Kom jij naar onze (gratis!) pop-up werkplek? Meld je direct aan. Heb je nu al een concrete vraag die je aan een collega-ondernemer zou willen stellen? Laat ons dat dan ook weten via communicatie@zpointleusden.nl, dan proberen wij ervoor te zorgen dat de juiste expertise aanwezig is!

Op 31 januari is in ieder geval deze expertise aanwezig: financieel/fiscaal, communicatie en event management!

Aanmelden via www.zpointleusden.nl

Pop up werkplek in Huis van Leusden
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie