Uw mening over Huiskamer van Leusden

5 maart 2020 om 15:49 Maatschappelijk Deel je nieuws

 

Huiskamer van Leusden bestaat twee jaar. Het is een vrijwilligerscoördinatiepunt voor inwoners die op zoek zijn naar een vrijwilliger voor hulp, ondersteuning of sociaal contact. Om inzicht te krijgen in hoe de Huiskamer haar diensten kan verbeteren en haar bekendheid kan vergroten staat er op www.huiskamervanleusden.nl een enquête. Invullen duurt slechts 5 minuten. Hoe meer mensen de enquête invullen des te meer Huiskamer van Leusden kan betekenen voor inwoners van Leusden en Achterveld!

Over Huiskamer van Leusden

Huiskamer van Leusden is er voor iedereen in Leusden en Achterveld die op zoek is naar ondersteuning door een vrijwilliger. Voor u zelf, voor een naaste of voor iemand waar u als mantelzorger of professioneel voor zorgt. Denk aan een vrijwilliger die de hond uitlaat bij ziekte, hulp bij verhuizen of iemand die helpt bij het leren van de Nederlandse taal.

Bij Huiskamer van Leusden werken vrijwilligers, ondersteund door een professional van Lariks.

Zij bespreken met u uw hulpvraag en zoeken in het brede aanbod van de diverse Leusdense vrijwilligersorganisaties een passende oplossing voor uw vraag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie