Lever uw gegevens in bij WSL om in aanmerking te komen voor de uitzondering huuraanpassing 2018
Lever uw gegevens in bij WSL om in aanmerking te komen voor de uitzondering huuraanpassing 2018 Peete van Spankeren

Inkomen op bijstandsniveau? Reageer op oproep WSL!

7 maart 2018 om 11:09 lokaal Deel je nieuws

De huur voor huurders van Woningstichting Leusden (WSL) met een inkomen op bijstandsniveau wordt dit jaar niet verhoogd. Dit besloot WSL na advies van huurdersorganisatie HLVE. Om in aanmerking te komen voor deze uitzondering is het wel nodig dat deze huurders zich uiterlijk 23 maart bij WSL aanmelden.

Vanwege de privacywetgeving mag de gemeente Leusden geen inkomensgegevens verstrekken aan WSL. Daarom is het nodig dat huurders zich zelf melden. Zij moeten wel aantonen zij dat met het (huishoud)inkomen in aanmerking komen voor deze uitzondering. 

Welke gegevens heeft WSL nodig?

Een verzoek indienen kan met de loongegevens van de afgelopen drie maanden of met een bijstandsverklaring van de gemeente. Daarnaast vraagt WSL met een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) aan te tonen op hoeveel personen dit huishoudinkomen is gebaseerd. Het uittreksel BRP vraagt u op bij de gemeente Leusden. 

Om alle aanmeldingen op tijd te verwerken is het van belang dat verzoeken uiterlijk 23 maart worden ingediend. Dit kan per mail (info@wsleusden.nl), op kantoor of per post bij WSL, Larikslaan 2 in Leusden. Verzoeken worden altijd schriftelijk bevestigd. Meer informatie leest u op de website van de woningstichting: www.wsleusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie