Goede doelen Annie de Beaufortspeld bekend

30 maart 2020 om 20:59 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op 6 januari is Pieter Bokkers uit Achterveld onder valse voorwendselen naar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leusden gelokt. Hier mocht hij totaal verrast uit handen van Burgemeester Gerolf Bouwmeester de Annie de Beaufortspeld in ontvangst nemen.
Aan deze gemeentelijke onderscheiding is een geldbedrag verbonden van 2500 euro welke door de stichting De Boom beschikbaar wordt gesteld. Dit bedrag mag hij vrij besteden aan een goed doel. Bokkers heeft besloten dat  het bedrag in de Achterveldse gemeenschap te besteden. Hij heeft bedacht om het onder drie goede doelen te verdelen, te weten:
1) Stichting Vrienden van Huize Sint Joseph een bedrag van 750 euro;
2) Kerngroep Achterveld, waaronder Bouwdorp Achterveld een bedrag van 750 euro en
3) de Stichting Sinterklaas Achterveld (SSA) een bedrag van 1.000 euro.

Aanvankelijk was het de bedoeling dit op feestelijke wijze bekend te stellen in het bijzijn van de sponsor "stichting De Boom", de Gemeente Leusden en de drie betrokken stichtingen maar helaas is hij genoodzaakt het anders te organiseren door het coronavirus. Hij heeft dit vanavond op zijn persoonlijke facebookpagina bekend gesteld.

Vrienden van Huize Sinkrijgen van de onderscheiding voor hem een verrassing was maar dat het uitdelen van deze bedragen voor hem voelt als een feestje.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie