Sportpakketten voor pleeggezinnen en jongerenhuizen

30 april 2020 om 09:25 Zorg Deel je nieuws

Vorige week werd een aantal Leusdense pleeggezinnen en jongerenhuizen verrast met een pakket van On the Move Utrecht. On the Move heeft als doel kinderen en jongeren, voor wie bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, in beweging te krijgen en te houden. De doelgroep zijn kinderen en jongeren in de jeugdzorg, maar ook kinderen en jongeren waarvan wijkteams of andere hulporganisaties signaleren dat extra aandacht nodig is. In samenwerking met de buurtsportcoaches van LeusdenFit zijn zo in Leusden de eerste pakketten uitgedeeld. 

Naast speciale sportpakketten organiseert On the Move Utrecht onder meer sporttrajecten voor pleeggezinnen en jongerenhuizen. Dit kan ook in combinatie met behandelingen en therapieën. En desgewenst één-op-één om zo de jongeren extra te motiveren. 

In de gemeente Leusden zijn de eerste pakketten bezorgd. Mochten er pleeggezinnen, jongerenhuizen of organisaties zijn die interesse hebben in de dienstverlening van On the Move Utrecht, dan kunnen zij contact opnemen via info@onthemoveutrecht.nl of kijk op www.onthemoveutrecht.nl.  

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie