Open Senia leesclub over "Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells" in de Bibliotheek Leusden

24 juni 2020 om 10:15 Mensen Deel je nieuws

Heeft u interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen.

Woensdag 12 augustus en bij voldoende aanmeldingen donderdag 13 augustus, aanvang 19.30 organiseert Senia leesclubs in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een “open” leesclub” in de Bibliotheek Leusden.

"Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells" staat centraal. Een ontroerende en prachtige roman van een veelgeprezen jong Duits talent, over het verwerken van verlies en eenzaamheid en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens. Bovenal is het een grootse liefdesgeschiedenis.

Leeswijzer en discussie

Bij deze bespreking wordt gebruik gemaakt van een leeswijzer van Senia. Een leeswijzer omvat een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur. En discussievragen waarmee je ongeveer 2 uur aan de praat bent.

Liesbeth Ram, ambassadeur van Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

Boeken beschikbaar
Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat u het boek gelezen hebt of aan het lezen bent. De Bibliotheek Eemland levert de boeken, die 6 weken voorafgaand voor u klaar liggen.

Bovendien ontvangt u van Senia leesclubs de betreffende leeswijzer.

Tijdens de boekbespreking krijgt u ook informatie over de werkwijze van Senia leesclubs en kunt zich aanmelden om deel te nemen aan een leesclub.

Aanmelden
Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden bij liesbeth.ram@senia.nl. Geef ook aan waar uw voorkeur naar uitgaat: woensdag-of donderdagavond.

U ontvangt de leeswijzer digitaal, zo kunt u zich alvast voorbereiden op het gesprek, waaraan u actief kunt meedoen.

U kunt het boek afhalen aan de balie van de bibliotheek Leusden. U ontvangt hieromtrent nog nader bericht.

Tip: lees eerst het boek, daarna de leeswijzer.

De bibliotheek volgt nauwkeurig de richtlijnen van het RIVM

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie