Coronaproof genieten
Coronaproof genieten Maaike Witzel

ZPoint zingt, swingt en schildert bij Lisidunahof, Leusden

25 juni 2020 om 16:14 Zorg Deel je nieuws

ZPoint Leusden (hét netwerk voor zelfstandige ondernemers in de gemeente Leusden) zorgde woensdagmiddag 24 juni voor veel vertier in de tuinen van Lisidunahof. Raamschilderen -door de kinderen van Atelier Crea B-, muziek, jongleren; van alles kwam ‘voorbij’. Dit alles dankzij een gesloten match tussen Lisidunahof en Zpoint van de Matchbeurs Leusden, afgelopen november 2019. De bewoners straalden helemaal, swingden en zongen uit volle borst mee, en genoten van de kinderen die prachtige en kleurrijke schilderingen maakten op de ramen. En dat alles natuurlijk geheel Corona-proof.

De organisatie van deze heerlijk creatieve middag was in handen van Maaike Witzel Art Work Support, Gyöngyvér Szabó en Mariska Baalman van Atelier Crea B, en René van de Schuur van Typisch René, maatschappelijk entertainer.

De ondernemers van Zpoint Leusden zjin zeer maatschappelijk geëngageerd. Een wisselend groepje ondernemers wandelt normaliter één keer in de zoveel tijd met onze bewoners, en bezorgen hen dan een heerlijke ochtend of middag. Dit moest helaas even on hold worden gezet in verband met Corona, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit langzaamaan weer opgepakt gaat worden.

Volgende week komen de ondernemers van ZPoint Leusden terug bij Lisidunahof om de ramen op ludieke en geheel eigen wijze te lappen! Lisidunahof kijkt daar naar uit!

Schildergerei
Raamschilderij van kinderen van Atelier Crea B
René van de Schuur, van Typisch René
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie