Leden van de Vrije Kwasten popelen om weer te beginnen
Leden van de Vrije Kwasten popelen om weer te beginnen Ad Oostveen

Vrije Kwasten weer buiten aan het schilderen

12 juli 2020 om 15:53 Kunst Deel je nieuws

Na 4 maanden door Corona te zijn gestopt kon het eindelijk weer. De Vrije Kwasten  gaan weer samen schilderen in de buitenlucht. Van de winter hebben de leden het zomerprogramma opgesteld. Een aantal sessies daarvan zijn inmiddels verlopen door Corona. Afgelopen zaterdag hebben een aantal leden het zomer buiten programma weer opgepakt. Ze zijn gaan schilderen rondom de pluktuin op de Treekerweg.     
Blij elkaar weer te zien en de stimulans te ervaren van het samen schilderen. Ze zijn het nog niet verleerd. Menig plekje rondom de Treekerweg verschijnt op het doek of papier en daarin hebben de Kwasten veel plezier.
Belangstelling om met ons mee te schilderen? Kijk naar ons zomerprogramma (https://www.devrijekwasten.nl/zomerprogramma.html ) en kom ook! Voor het winterprogramma ligt dat anders, wegens gebrek aan ruimte is dat alleen voor de leden.

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in. Er is een kandidatenlijst en het kan lang duren voordat we nieuwe leden aannemen. Als je 's zomers meeschildert kunnen we kennis maken met elkaar.

Contactadres: secretaris@devrijekwasten.nl

https://www.devrijekwasten.nl

 

 

Wanda en Hetty wisselen ervaringen uit
Jan Jehee zet zijn ezel op
Diana Mol schildert het huis bij de pluktuin
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie