De fijne, ruime, yogazaal
De fijne, ruime, yogazaal Y. hofland

Groei bij Yoga Centrum Leusden

17 september 2020 om 11:59 Activiteiten Deel je nieuws

Yoga Centrum Leusden startte twee en een half jaar geleden op de Hoefijzer 18E met ongeveer 25 deelnemers. Inmiddels het het aantal blijde yogi’s (iemand die yoga beoefent) flink gestegen en er is dit seizoen een nieuwe docent bij. Eén en ander duurde langer dan we hoopten omdat Corona ertussen kwam. Maar inmiddels zet de groei door en doen we fijn samen yoga, alleen met wat meer afstand....

Yoga kan door iedereen beoefend worden jong en oud, stijf of lenig, man en vrouw. Er zijn verschillende soorten yoga zodat er altijd een vorm is die bij je past. De huidige groepen lopen zo goed dat er bijna geen verloop is, en er starten daarom nieuwe groepen. Er komt een tweede groep Rustige Yoga 55+ op dinsdagmiddag om 15:45 uur tot 17:00 uur.

En helemaal nieuw is Dru Yoga door Mieke Postulart. Op donderdagavond komen er twee groepen van 19:15 uur tot 20:30 uur en van 20:45 uur tot 22:00 uur.

Voor elke groep geldt er de actie 10 lessen voor €100,-

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op via de website of bel 06-19179672.

Daarnaast komt er middels een tussen partij - Laten Talent - binnenkort ook Kinderyoga en Qi-Gong in onze fijne ruime yogazaal. Informatie hierover is te krijgen via Latent Talent.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie