Hr Kilouli overhandigt de cheque aan Ellen
Hr Kilouli overhandigt de cheque aan Ellen Ellen van Scheepen

Klanten van Albert Heijn Leusden schenken 903,85 euro aan CliniClowns

8 oktober 2020 om 16:15 lokaal Deel je nieuws

Klanten van Albert Heijn Leusden doneerden in augustus en september hun statiegeldbonnen aan CliniClowns.

De heer M.El. Kilouli overhandigde de cheque voor het opgehaalde bedrag aan Ellen van Scheepen, vrijwilliger CliniClowns. Ellen: “Het is een eer om dit fantastische bedrag in ontvangst te mogen nemen. Mijn vader was dement en ik weet hoe waardevol een glimlach en een moment van echt contact is. De CliniClowns zorgen hiervoor, mede dankzij iedereen die statiegeld heeft gedoneerd. Heel hartelijk bedankt personeel en klanten van AH Leusden!”

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie