Toch weer een Postzegel- en muntenbeurs in Leusden

19 november 2020 om 20:07 Overig Deel je nieuws

Na de laatste extra lockdown kan de Til weer open voor De Loupe. Met behoud van de covid-19maatregelen zoals anderhalve meter afstand en een meegebracht mond/neuskapje kan veilig gepostzegeld worden. De bar is wel gesloten en u mag geen eten of drinken mee naar binnen brengen. En natuurlijk blijft u thuis als u covidachtige klachten over uw gezondheid hebt.

De beurs is op zaterdag 12 december van 13.00 tot 16.30 uur in “De Til”, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden. Op deze beurs zijn weer een flink aantal tafels met een grote verscheidenheid aan postzegels, munten en bankbiljetten uit de hele wereld. In een gemoedelijke sfeer en in alle rust kunt u kijken wat er aanwezig is om uw verzameling uit te breiden of om nieuwe ideeën op te doen. Voorts bestaat de gelegenheid postzegelbenodigdheden met korting aan te schaffen. Niet onbelangrijk, de toegang en het parkeren zijn gratis.

Wie nog een leuke en leerzame hobby zoekt, die net zo goedkoop of duur gemaakt kan worden als u zelf wilt, kan op deze middag om informatie vragen aan een van de aanwezige bestuursleden. Iedereen is welkom en kan voor slechts € 33,00 per jaar lid worden van deze vereniging. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met de heer G. Ditewig, tel.0318 513222.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie