Kerstgebeuren bij Stichting Serafim weer van start.

20 november 2020 om 15:47 Overig Deel je nieuws

Ondanks de nog steeds geldende Corona beperkingen, organiseert Stichting Serafim Nederland (Hamersveldseweg 28, Leusden) ook dit jaar weer haar bekende Kerstmarkt. Ten gevolge van de beperkingen, is de markt dit jaar wel wat kleinschaliger, maar: hij is klein maar fijn! De vrijwilligers hebben dit jaar weer hun best gedaan, om de mooiste items voor de markt te selecteren.

Er is een bijvoorbeeld een keur aan mooie Kerststallen en Kerstgroepen te vinden; er is veel keus in allerhande Kerstversieringen, (alle stijlen en alle kleuren!).  Verder zijn er o.a.: Kerstkleden, fraaie Kandelaars, en veel leuke Kerstcadeautjes naar ieders smaak. Er is van alles om uw huis in Kerstsfeer te brengen.

Ook de bibliotheek van Serafim is in deze cadeautijd een bezoekje waard. Daar zijn veel mooie romans, kunstboeken en andere bijzondere boeken te vinden.

Om uw bezoek aan Serafim in deze tijd goed te laten verlopen, vragen wij u, om zich aan de geldende Coronamaatregelen te houden. Verder vragen wij u, omdat wij piekdrukte willen vermijden: kijk even naar onze openingstijden, en kom ook in de rustige uurtjes.

In de aanloop naar Kerstmis zijn wij extra geopend, op de: dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddagen, van 14:00 tot 17:00 uur.

Meer info; www.serafim.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie