Nieuwe locatie Schoonmaakbedrijf Succlean aan de Plesmanstraat in Leusden
Nieuwe locatie Schoonmaakbedrijf Succlean aan de Plesmanstraat in Leusden Remco Thiecke

Schoonmaakbedrijf Succlean BV gaat verhuizen.

26 maart 2021 om 10:20 Zakelijk Deel je nieuws

Het Leusdense schoonmaakbedrijf Succlean B.V. gaat verhuizen.

Remco Thiecke (directeur Succlean), heeft in 2003 dit mooie en regionaal opererende schoonmaakbedrijf opgericht. Sinds de oprichting zijn er i.v.m. de groei al hele mooie stappen gezet, maar de aankomende verhuizing naar de Plesmanstraat in Leusden is wel een heel bijzonder moment.

Succlean biedt een brede dienstverlening aan op de zakelijke markt. Naast de partner voor het schoonmaakonderhoud bestaat de dienstverlening onder andere uit het leveren van sanitaire producten, het uitvoeren van specialistische- en industriële reiniging. maar ook voor bedrijfscatering bent u bij Succlean aan het juiste adres. 

Doordat Succlean een breed assortiment aan dienstverlening levert is dit voor opdrachtgevers vaak een keuze om voor dit Leusdense bedrijf te kiezen. Zo hebben zij maar met één partij te maken, die veel zaken van A tot Z regelt.

Vanuit de nieuwe locatie gaat Succlean de werkzaamheden op volle kracht voortzetten, waaronder het in eigen huis extra opleiden van de eigen schoonmaakprofessionals.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Succlean voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Kijk dan snel op www.succlean.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bellen kan natuulijk ook naar 033-494 45 34. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie