Kiwanis Club Leusden en het Wim Wahle Jeugdfonds schenken € 25.000 t.b.v. een modern speeltoestel in de vernieuwde Hamershof
Kiwanis Club Leusden en het Wim Wahle Jeugdfonds schenken € 25.000 t.b.v. een modern speeltoestel in de vernieuwde Hamershof Kiwanis Club Leusden

25.000 Euro voor speeltoestel Hamershof

28 juni 2019 om 14:51 lokaal Deel je nieuws

Op 20 juni 2019 was weer het jaarlijkse aspergediner van Kiwanis Club Leusden. Dit keer was Restaurant Bavoort aan de Treekerweg 28 in Leusden de locatie voor wederom een fantastische avond in ontspannen sfeer met een TOPdiner en een veiling "Leisure & Art" met mooie stukken. Naast een gezellige avond met fijne mensen was het doel natuurlijk geld bijeenbrengen van de verschillende goede doelen van Kiwanis Club Leusden.

Twee prominente aanwezigen waren de burgemeester én de jeugdburgemeester van Leusden. Zij kregen namens Kiwanis Club Leusden en het Wim Wahle Jeugdfonds een cheque van € 25.000,-- overhandigd voor de realisatie van een modern speeltoestel in de vernieuwde Hamershof.

Het diner en de veiling hebben ruim € 13.000,-- opgebracht voor o.a. de "Kids Musical Tour" en de "VoorleesExpres Leusden".

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie