Lustrumlogo
Lustrumlogo Modiform

Modiform: 40 jaar jong

1 april 2020 om 20:27 Nieuws Deel je nieuws

Leusden, 1 april 2020 - Veertig jaar geleden is het allemaal begonnen: met het produceren van verpakkingen voor (banket)bakkerijen. Vandaag de dag biedt Modiform oplossingen op het gebied van kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouwketen. Modiform loopt voorop in het duurzaam denken en doen. Zo ontwikkelt Modiform sinds het prille begin al kunststofproducten van gerecyclede grondstoffen en wordt al meer dan dertig jaar in-house polystyreen (PS) gerecycled. Het bedrijf won in de afgelopen jaren diverse prestigieuze prijzen op het gebied van duurzaamheid.

De vooraanstaande speler van verpakkingen in de tuinbouw blijft alles op alles zetten om ook nu, vooral nu, in te blijven zetten op duurzaamheid.

Modiform richt zich op de diverse schakels in de tuinbouw en is altijd op zoek naar samenwerking tussen de diverse partijen. Van veredelaar en tuinder tot handel, retail en consument. Modiform ondersteunt, faciliteert en ontwikkelt eenvoudige tot complexe oplossingen voor verpakkingsvraagstukken en kweeksystemen en voegt zo waarde toe voor de klant. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie