Hier ben ik training voor basisschool kinderen
Hier ben ik training voor basisschool kinderen Lariks

Geleerd bij Hier ben ik!

10 augustus 2020 om 11:24 Onderwijs Deel je nieuws

“Voor mezelf opkomen, kan ik wel. Dat heb ik geleerd bij Hier ben ik”. Ineens herinnert Lariks consulent Lianne zich weer waar ze het 15 jarig meisje tegenover haar van kent. 6 jaar geleden deed ze mee aan de training ‘Hier ben ik’. “Zo mooi om te ervaren wat het effect van deze training is. Het meisje in kwestie heeft de nodige obstakels op haar levenspad, maar dankzij ‘Hier ben ik’, weet ze haar grenzen te bewaken.” 'Hier ben ik' is één van de preventieve trainingen van Lariks voor kinderen en jongeren in Gemeente Leusden.

Veel kinderen kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Omdat ze bijvoorbeeld verlegen of onzeker zijn, moeite hebben om voor zichzelf op te komen of het lastig vinden om contact te leggen. Hier ben ik! leert kinderen met sport, spel en oefeningen, steviger in hun schoenen te staan, weerbaarder te worden en meer plezier te beleven aan sociale contacten.
De training wordt gegeven door een ervaren trainer van Lariks die gespecialiseerd is in de begeleiding van kinderen in samenwerking met een Buurtsportcoach.

Aanmelden voor Hier ben ik!

Op 9 september start weer een training. Deze wordt afwisselend gegeven in Fort33 en in de gymzaal. Hier ben ik! bestaat uit 8 bijeenkomsten na schooltijd. Kosten: € 40,-

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Lariks: www.sociaalplein-leusden.nl of door te bellen met Lariks via 033 303 44 44. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie