Sterrenensemble zoekt topkeeper

10 augustus 2020 om 16:26 Nieuws Deel je nieuws

I.v.m. een langdurige blessure van onze vaste keeper zijn wij opzoek naar een keeper voor minimaal de eerste seizoenshelft van het nieuwe seizoen 20/21.

Ondanks dat wij de hele zomer gebruikt hebben om nieuw talent te scouten hebben wij de juiste keeper nog niet gevonden, dit heeft mogelijk te maken met onze uitgebreide functie eisen welke wij stellen.

Zo moet je er tegen kunnen om hele wedstrijden niks te doen te hebben, onze verdediging bestaat uit ervaren rotten die vrijwel nooit een steekje laten vallen. Je hebt een erg sterke maag i.v.m. de mogelijke nare luchtjes s ’ochtends in de kleedkamer, en daarnaast vind jij het niet erg om zondag ochtend om 10.00 uur allemaal sterke verhalen naar je hoofd geslingerd te krijgen. Ook hou je ervan om na de wedstrijd onder het genot van een biertje of frisje de wedstrijd in de kleedkamer nog even dood te analyseren.

Het team bestaat uit een leuke mix van jonge 30e tot midden 40e, met allemaal de nodige voetbal ervaring. We voetballen wel echt om te winnen maar de lol van een ieder is hierin uiteraard ook erg belangrijk. Buiten de wedstrijden om hebben wij een aantal keer per jaar ook een paar uitsapjes uh stapjes, van uiteten tot paintballen tot zelfs een geheel weekend weg. De thuiswedstrijden spelen wij op zondag om 11.00 uur en uit varieert dit nog wel eens tussen 11.00 en 14.00 uur. Aankomend jaar komen wij uit in de 6e klasse.

Wij bieden de keeper die aan al onze criteria voldoet een vaste wedstrijd premie van 20 euro per wedstrijd, hou jij de nul dan komen hier de nodige drankjes nog bovenop.

Kortom heb jij zin om in een gezellig elftal welke het voetbal toch wel serieus neemt je wedstrijden te komen keepen?, dan horen wij graag van jou via mail.

Dennis van Rijn: D.vanrijn@hotmail.nl Martijn Berendse: Berendse619@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie