Hagenpreek Coelhorst
Hagenpreek Coelhorst Elco Messelink

Hagenpreek Coelhorst met David Heek

12 augustus 2020 om 12:14 hartenziel Deel je nieuws

Op zondagmiddag 30 augustus organiseert A Rocha weer een hagenpreek op Coelhorst. Theaterdominee David Heek gaat de preek houden. In verband met het coronavirus is aanmelding voor de hagenpreek verplicht.

A Rocha Amersfoort is actief in het beheer van de natuur op Landgoed Coelhorst en organiseert de hagenpreek jaarlijks, nu voor de achtste keer. Het thema is dit jaar ‘Heel het leven’. De preek is onderdeel van een viering met zang, een meditatief moment en gebed.

A Rocha houdt zich bij het organiseren van de hagenpreek aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Daarom is aanmelding voor de hagenpreek dit jaar verplicht. Meld je aan via http://amersfoort.arocha.nl.

Wanneer: zondagmiddag 30 augustus, 16.00 uur
Waar: boomgaard op Landgoed Coelhorst. Neem vanuit Hoogland de Coelhorsterweg. Iets voorbij het witte kapelletje ligt links de ingang tot de boomgaard.
Parkeergelegenheid: er is geen goede parkeergelegenheid. Kom dus op de fiets!
Meenemen: fiets en stoeltje / plastic zak om op te zitten.
Collecte: er is een collecte voor de onkosten en ter ondersteuning van het werk van A Rocha.
Toilet: Ivm de coronarichtlijnen is er dit jaar geen mobiel toilet.
Slecht weer? Als er slecht weer dreigt: check op 30 augustus rond 13.00 uur op http://amersfoort.arocha.nl of de hagenpreek doorgaat.

De hagenpreek is een initiatief van A Rocha, een jonge beweging die zich inzet voor natuurbehoud, geïnspireerd door het christelijk geloof. De Amersfoortse A Rocha groep werkt op Landgoed Coelhorst aan natuurbeheer. Onder begeleiding van eigenaar Natuurmonumenten werken we mee aan natuurontwikkeling en houden we een gevarieerd landschap in stand. Ook inventariseert A Rocha periodiek de broedvogels in het gebied. www.arocha.nl
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie