Floris ten Hacken
Floris ten Hacken Diederick Bake

(Her)Open Dag De Deel

30 augustus 2020 om 12:28 Maatschappelijk Deel je nieuws

Zaterdag jl. werden Vrienden van het ontmoetingscentrum De Deel, bewoners en omwonenden getrakteerd op poffertjes en muziek. Nu De Deel zijn wekelijks programma-aanbod voor Vrienden kan hervatten werd ook het Najaarsprogramma voor belangstellende buurtgenoten gelanceerd.

Nieuwsgierigen konden de door vrijwilligers opgeknapte ruimten bezichtigen en bij bestuursleden informatie inwinnen of intekenen voor de verschillende – gratis - activiteiten. Ter verhoging van de feestvreugde werden poffertjes en muzieknoten door bekende Leusdense vrijwilligers uitgedeeld. Tweehonderd porties poffertjes van Pascal Kral, eigenaar van een prachtige kraam, verdwenen binnen anderhalf uur in de monden van Vrienden en passanten. En de 20-jarige Floris ten Hacken, die het ver had geschopt in de Nederlandse Talentenjacht, trakteerde op bekende en eigengemaakte liedjes, zichzelf begeleidend op keyboard en gitaar.

De middag en het aanstaande activitenenpalet vielen duidelijk in de smaak bij de - vooral seniore - bewoners van Zaaier, Egger, Dorser en omgeving. De eigen Stichting IDeel gaf daarmee zaterdag een passend visitekaartje af wat je met zo’n tachtig Vrienden voor een tientje per maand zelfstandig kunt regelen.

Informatie: voorzitter Jan Tieland jan.tieland@ziggo.nl

Poffertjes voor iedereen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie