Er kan weer gepostzegeld worden bij de Loupe in De Til

30 augustus 2020 om 13:40 Overig Deel je nieuws

Nadat het bestuur van de Vereniging van Postzegelverzamelaars De Loupe te Leusden in maart de activiteiten wegens de lockdown moest staken, wordt naast de beurs ook de verenigingsavond weer opgestart. Er is in de Til een andere zaal gevonden, waardoor met behoud van de covid-19maatregelen zoals anderhalve meter afstand veilig gepostzegeld kan worden. Wel natuurlijk dat u thuis moet blijven als u covidachtige klachten over uw gezondheid hebt.

Op woensdag 23 september organiseert de Leusdense postzegelvereniging DE LOUPE weer haar maandelijkse verenigingsavond in De Til, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden. De aanvang is 20.00 uur. Er is een verloting, een gewone en een restantenveiling en volop gelegenheid om te postzegelen.

Iedere postzegelverzamelaar, die zijn liefhebberij met andere verzamelaars wil delen, is van harte welkom om de sfeer en vooral ook de gezelligheid te proeven. Onze avonden worden zowel door dames als heren druk bezocht. Telefonische informatie over deze bijeenkomst wordt verstrekt door de mevrouw T. Dijkstra, tel. 06 11003145.

Wie een leuke en leerzame hobby zoekt, waaraan u net zoveel geld en tijd kunt besteden als u zelf wilt, kan komen kijken. De toegang is gratis. Het lidmaatschap, inclusief een abonnement op het blad Filatelie, kost slechts € 33,00 per jaar. Voor leden van een andere postzegelvereniging is wellicht een zeer forse korting mogelijk.


 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie