Postzegel- en muntenbeurs van De Loupe in coronatijd

26 oktober 2020 om 09:38 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Ook na de nieuwste coronamaatregelen van de regering kan de Postzegel- en muntenbeurs van de Loupe in de Til plaats blijven vinden. Er is in de Til een andere zaal gevonden, waardoor met behoud van de covid-19maatregelen zoals anderhalve meter afstand veilig gepostzegeld kan worden. Een drankje kan niet meer aangeschaft worden, maar u kunt wel een flesje water of frisdrank meen nemen. Alcoholische dranken zijn niet toegestaan. Het dragen van een mondkapje is verplicht . En natuurlijk moet u thuis blijven als u covidachtige klachten over uw gezondheid hebt.

De beurs is op zaterdag 14 november van 13.00 tot 16.30 uur in “De Til”, Hamersveldseweg 30 te 3833 GR Leusden. Op deze beurs zijn weer een flink aantal tafels met een grote verscheidenheid aan postzegels, munten en bankbiljetten uit de hele wereld. In een gemoedelijke sfeer en in alle rust kunt u kijken wat er aanwezig is om uw verzameling uit te breiden of om nieuwe ideeën op te doen. Voorts bestaat de gelegenheid postzegelbenodigdheden met korting aan te schaffen. Niet onbelangrijk, de toegang en het parkeren zijn gratis. Mocht u twijfelen of de beurs door nieuwe maatregelen wel door kan gaan, kunt u kijken op de website www.deloupeleusden.nl.

Wie nog een leuke en leerzame hobby zoekt, die net zo goedkoop of duur gemaakt kan worden als u zelf wilt, kan op deze middag om informatie vragen aan een van de aanwezige bestuursleden. Iedereen is welkom en kan voor slechts € 33,00 per jaar lid worden van deze vereniging. Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met de heer G. Ditewig, tel.0318 513222.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie