Lionsclub Leusden ook dit jaar actief met "Douwe Egberts waardenpuntenactie"

26 november 2020 om 20:10 Overig Deel je nieuws

December is bij uitstek de maand van gezelligheid en feestelijkheid, maar ook van saamhorigheid en betrokkenheid. Niet alleen in december, maar eigenlijk het hele jaar door hoort koffie daar natuurlijk bij. De voedselbank ondersteunt mensen met een wekelijks voedselpakket. In deze pakketten komt koffie sporadisch voor, terwijl koffie erg gewaardeerd wordt.

Daarom zamelen wij samen met 130 Lionsclubs en 60 voedselbanken in de maand december D.E.-waardepunten in om te verzilveren tegen pakken koffie voor Voeldselbanken Nederland. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Geef uw waardepunten dus nóg meer waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank.

Nu veel projecten in deze tijd niet door kunnen gaan is Lionsclub Leusden blij dat wij wel ons steentje bij kunnen dragen aan dit mooie, landelijke project. En die bijdrage is nog groter als alle inwoners van Leusden ons helpen. Heeft u nog punten liggen?

De waardepunten, bij voorkeur per 1.000 punten geteld en gebundeld, kunt u in de maand december deponeren in de inzamelboxen op de volgende locaties:

·         Albert Heijn (’t Erf)

·         Dirk van den Broek (Maximaplein)

·         Jumbo supermarkten (winkelcentrum de Biezenkamp en de Hamershof)

Wij zorgen dat deze actie ook dit jaar weer een succes wordt. Helpt u mee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie