Het team Leusden dineert
Het team Leusden dineert Leusden dineert

Leusden dineert: een bijzonder avondvullend thuisdiner

30 november 2020 om 12:58 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Een primeur voor Leusden op 12 december aanstaande: ‘Leusden Dineert’.
Enkele Leusdense horecaondernemers hebben de handen ineengeslagen om Leusdenaren (thuis) een onvergetelijke avond te bezorgen. Een heerlijk viergangendiner, bijpassende drankjes, maar vooral een avondvullend (entertainment)programma…

Om de Leusdense horeca overeind te houden, bestellen veel mensen al regelmatig eten bij één van de vele restaurants. Grand café Perfect Times (nieuw op De Biezenkamp), Restaurant PlanB, Café De Swartesteegh en De Korf (Monet / George Dining) wilden hun gasten echter wat meer bieden. Behalve een zorgvuldig afgestemd diner, zorgen ze ook voor een gezellige avond. Met onder andere live muziek vanuit Theater De Tuin, een pub quiz en enkele verrassingsacts, verzorgen zij op 12 december een heuse ‘dinner show’.

“Met professionele apparatuur en een speciale Zoom-verbinding krijgen mensen echt het idee dat ze met een grote groep tegelijk zitten te dineren”, vertellen de initiatiefnemers. “Dat is toch net even anders dan alleen met je eigen gezin eten. Letterlijk alles wordt voor onze gasten geregeld. We bezorgen de dinerboxen ’s middags al bij de mensen thuis, met een heldere instructie voor de rest van de avond. Het is de bedoeling dat we allemaal dezelfde tijd aan tafel gaan en elkaar ook zien via de Zoom-verbinding. Tussen de gangen door hebben we telkens een stukje entertainment. We willen vooral zorgen voor interactie. Vanuit de regiekamer in De Tuin kunnen we mensen toespreken, verzorgen we live muziek en presenteren we onder andere een ludieke quiz.”

Ga voor meer informatie en direct reserveren naar www.leusdendineert.nl. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie