een van de de ingerichte etalages
een van de de ingerichte etalages Evelien Kooloos

expositie in de Hamershof

17 februari 2021 om 17:27 Lokaal Deel je nieuws

De lege winkelpanden aan de Grutterij hebben weer een gevulde etalage

Van de eigenaar mochten lokale kunstenaars een expositie inrichten in de lege winkels. 

Te zien:

Beelden van Carel Wiggerman, kunstenaar en inwoner van Leusden.  De beelden van Carel zijn op diverse manieren gemaakt. Speksteen, bronzen beelden, beton en klei.  en ze zijn ook te koop. Carel is tevens een bekende schilder. 

Kunst van Marga Raboaw, kunstenaar en inwoonster van Leusden. Marga studeerde aan de kunstacademie Artez, en heeft o.a. een kunstwerk van theezakjes tentoon gesteld, zij maakte een jas van lege zakjes, compleet met sluiting zakken en kraag.  Ook de kaasdoeken met afbeeldingen zijn van haar hand. 

Tafels van Tafelwerk en  beschilderd door kinderen en  Evelien Kooloos. zo zie je dat tafelbladen uniek gemaakt kunnen worden. Tafelwerk maakt maatwerk, ook de onderstellen maakt Tafelwerk zelf en  zijn op iedere manier te leveren.  Voor een unieke tafel moet je dus daar zijn!

Fotografie van Anna's-stories uit Achterveld. Anna  fotografeert aanstaande mama's en new born kids met hun ouders. ze maakt prachtig gebruik van natuurlijk lich, en werkt op iedere gewenste locatie. Meer info vind je op haar website 

Schilderijen van Evelien Kooloos uit Achterveld. Evelien schildert met acrylverf en olieverf, haar werk is vaak kleurrijk. inspiratie haalt ze  uit de natuur en de mensen om haar heen. Haar reis naar Zuid-Afrika  heeft haar  ook veel inspiratie opgeleverd.  Evelien werkt in haar atelier aan de Postweg in Leusden.

Alle kunstwerken zijn te koop, neem vooral een kijkje op de site s van de kunstenaars, en of zoek hen op voor meer informatie. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie