Bernard van Gellekom live streamde het gehele evenement
Bernard van Gellekom live streamde het gehele evenement THHA

Het Toon Hermans Huis Amersfoort heeft 75.000 euro opgehaald

5 april 2021 om 12:56 Maatschappelijk Deel je nieuws

Dat is zaterdag 3 april bekendgemaakt. Gedurende 2 dagen lieten 16 prominente Amersfoorters, waaronder Diggy Dex en Joop Kasteel, zich opsluiten op water en brood.

Transitiemanager Annemarieke Blancke heeft begin februari het idee van de Lock-up omarmt en is er samen met heel veel betrokkenen, donateurs en vrijwilligers vol voor gegaan. Bernard van Gellekom en technici zorgde ervoor dat het volledige evenement op 25 en 26 maart, met mooie interviews en een live optreden van Diggy Dex, hetgeen te volgen was via live stream.

Door corona liggen alle reguliere inkomsten van het inloophuis voor mensen met kanker stil. De inzamelingsactie was nodig om het THHA voor sluiting te behoeden en de tijd te geven om naar meer structurele inkomstenbronnen uit te zien.

Het evenement krijgt zeker nog een vervolg, zo zijn er meer dan 100 producten en diensten gedoneerd die nog zullen worden geveild. Daarmee hoopt het THHA uit te komen op de beoogde €100.000.

Annemarieke Blancke is ontzettend dankbaar: ‘’Het is ongelofelijk inspirerend om te zien hoe enthousiast iedereen op onze oproep om hulp heeft gereageerd. Ik vind dat hartverwarmend en ik ben onwijs trots!’’

Doneren kan nog steeds op de bankrekening van het Toon Hermans Huis Amersfoort: NL59ABNA0625216393 

Heeft u vragen of ideeën? Bel of mail Annemarieke Blancke 06-13163934 of annemarieke.blancke@thha.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie