In kleine lesgroepen werken de studenten in het Eemklooster in Amersfoort aan hun specialisatie.
In kleine lesgroepen werken de studenten in het Eemklooster in Amersfoort aan hun specialisatie. Ruben Buitenhuis

ICT-opleiding inclusief baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid

10 mei 2021 om 11:17 Lokaal Deel je nieuws

Social enterprise ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid in het Eemklooster in Amersfoort. Het merendeel van de studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is een duurzame baan als ICT-professional.

Info-webinar 12 juni 2021
Maak kennis met ITvitae tijdens het Info webinar op zaterdag 12 juni aanstaande. Je krijgt informatie over de opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring en meer over over de coaching die ITvitae biedt vanaf de opleiding tot en met de detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Info-webinar ICT-opleiding inclusief baanbemiddeling zaterdag 12 juni 2021 van 11:00 - 12:15 uur. Meer informatie: https://itvitae.nl/infodag

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie