DownTownLeusden opruimrondje
DownTownLeusden opruimrondje Opgeruimd Leusden

DownTownLeusden doet een opruimrondje

14 juni 2021 om 11:49 Lokaal Deel je nieuws

Onlangs hebben de helden van Stichting DownTownLeusden meegeholpen met de opruimochtend van Opgeruimd Leusden. De stichting zet zich al jaren in als sociaal makelaar, ondersteuner en bemiddelaar voor mensen met een beperking. Een inclusief Leusden, daar gaan ze voor. Een opruimrondje door Leusden, ook daar zetten ze zich graag voor in! Prikkers, handschoenen en vuilniszakken werden opgehaald bij De Groene Belevenis, vol enthousiasme ging iedereen aan de slag.

Pauline van den Brink “Wat een mooie ochtend hebben we achter de rug. De jongelui (en wij als begeleiding ook) hebben genoten. Het viel ons mee hoe weinig zwerfafval er langs de weg lag. Dat is een goed teken. Alleen die hoeveelheid sigarettenpeuken vonden we echt schokkend. 

We hebben nog wat bijzondere dingen gevonden, waarvan een matrozenpet de mooiste was. Daan heeft hem meteen op zijn hoofd gezet tijdens het lopen. Verder kwam Sven op het idee om onder de blokken bij de skatebaan te kijken. Dat bleek een mooie verstopplek voor met name glas. Tom vormde een goed team met Sven. De één pakte het vuil op en de ander hield de vuilniszak open. Al met al een geslaagde ochtend en voor herhaling vatbaar.”

Ook een keer een opruimrondje doen met je vereniging, stichting, schoolklas, buren of collega’s? Kleine moeite, grootse resultaten. Ga voor het lenen van materialen en/of meer informatie naar www.opgeruimdleusden.nl
 

DownTownLeusden opruimrondje
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie