Boerderij De Vosheuvel, Amersfoort
Boerderij De Vosheuvel, Amersfoort De Vosheuvel

Latent Talent Workshop “Beestenboel schilderen” op Stadsboerderij “De Vosheuvel”

16 juni 2021 om 20:05 Lokaal Deel je nieuws

Drie Latent Talent docenten,  Inge Thiecke, Mary van Westenbrugge en Linda de Wit organiseren dit jaar een Workshop “Beestenboel schilderen” op Stadsboerderij “De Vosheuvel” in Amersfoort. Datum en tijden zijn: Zondag 25 juli a.s. van 10.00 – 16.30 uur

Ben je beginnend of gevorderd schilder en heb je zin om lekker buiten te schilderen op een unieke plek? Wat is er mooier dan heerlijk creatief bezig zijn op een zomerse dag op Stadsboerderij  “De Vosheuvel” in Amersfoort.

Bronnen van inspiratie zijn de varkens, kippen, ezels, konijnen, pauwen, koeien en de geitjes. Of toch liever een tractor, een kruiwagen, een deel van het gebouw of de bomen rondom de boerderij ? Alles is mogelijk!

Je wordt ontvangen met koffie, thee en lekkers en we zullen je uitleggen wat je kunt schilderen op deze inspirerende locatie.

Aan het einde van de dag ga je met een mooi schilderij op doek naar huis.

Programma
10.00 uur            ontvangst met koffie en thee en uitleg over de dag
10.30 uur            schetswandeling
11.00 uur            eerste opzet van het schilderij
12.30 uur            heerlijke luxe lunch
13.30 uur            schilderen!
16.30 uur            afsluiting onder het genot van een hapje en drankje

Inge Thiecke, Mary van Westenbrugge en Linda de Wit, allen docent schilderen bij Latent Talent, zullen rondlopen om je te begeleiden.

De kosten voor deze workshop bedragen € 95,- inclusief schilderdoek, schetsboekje en gebruik verf/kwasten, koffie/thee, lekkers, heerlijke lunch en een hapje en drankje na afloop.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus snel inschrijven wordt van harte aanbevolen. Meer informatie over de workshop en inschrijven kan via de website van Latent Talent : www.latenttalent.org

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie