Uitnodiging Nationale & LeusdenFit week
Uitnodiging Nationale & LeusdenFit week LeusdenFit

Leusden brengt inwoners in beweging tijdens Nationale Sportweek/ LeusdenFitweek

13 september 2021 om 11:42 Sport Deel je nieuws

Sport bepaalt mede wie we zijn, wat we doen, waar en wanneer. En vooral ook, met wie we dat doen. Deelnemen aan sport of beweegactiviteiten betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Sportclubs spelen daarbij een cruciale rol en zijn een ontmoetingsplek voor allerlei mensen. We winnen veel met sport. 

Met de NOC*NSF Nationale Sportweek/ LeusdenFitweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 17 tot en met 26 september zetten dit jaar verschillende Leusdense verenigingen, sportscholen, beweegaanbieders en anderen, hun deuren open. Denk bijvoorbeeld aan honkbal , dansen voor de jeugd of trimfit balsport voor dames. Voor het complete aanbod kunt u terecht op www.leusdenfit.nl . Voor vragen kunt u ook terecht bij de Buurtsportcoaches van LeusdenFit door te mailen naar info@leusdenfit.nl

Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee? 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie