wisselbekers Leusdense Vrijwilligerstrofee en AFAS Aanmoedigingsprijs
wisselbekers Leusdense Vrijwilligerstrofee en AFAS Aanmoedigingsprijs R. Herbrink

Leusdense Vrijwilligerstrofee 2021

20 september 2021 om 14:37 Lokaal Deel je nieuws

Zonder vrijwilligers zou Leusden er heel anders uit zien. Talloze activiteiten draaien op de inzet van vrijwilligers, bij sportverenigingen, wijkinitiatieven, maatjesprojecten en verzorgingshuizen bijvoorbeeld. Eind dit jaar is het weer tijd om twee bijzondere initiatieven in het zonnetje te zetten.

Op 11 december a.s. worden in de Korf de Vrijwilligerstrofee - de wisselbeker en een cheque van € 1.000,- - en de AFAS Aanmoedigingsprijs - de wisselbeker en een cheque van € 750,- uitgereikt. Aansluitend is er een lunch, aangeboden door De Korf, waar elk jaar weer andere vrijwilligersorganisaties en/of sportverenigingen voor worden uitgenodigd.

Vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen kunnen kans maken op één van de prijzen door het deelnameformulier te downloaden op www.lariks-leusden.nl/nieuws. Het formulier is ook telefonisch aan te vragen bij Lariks (033 – 303 44 44). Tot en met 10 november a.s. kunnen de deelnameformulieren worden ingediend. 

Vorig jaar zijn de prijzen gewonnen door Bouwdorp van Fort33 (Vrijwilligerstrofee) en de Sint Jozefsgeloofsgemeenschap in Achterveld (AFAS Aanmoedigingsprijs).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie