Old Bones Blues Band
Old Bones Blues Band Hans Kergman

Old Bones Blues Band23 Okt. In Fort 33

19 oktober 2021 om 10:12 Activiteiten Deel je nieuws

De Old Bones spelen zaterdag 23 oktober

in Fort33 aanvang 21,30uur.

De Band is weer begonnen met de Back On The Road Tour. En heeft er inmiddels al weer een aantal optredens opzitten na de lockdown.

De Bones spelen zowel eigen repertiore als bekende blues nummers.

Cor Bruinsma: gitarist, zanger én ongekroond ‘leader of the band“. Naast zijn inspanningen binnen de Old Bones Blues Band, legt Cor in z’n dagelijks leven de gitaar niet snel aan de kant. Zijn enorme passie voor het gitaarspel draagt hij graag én met succes over aan eenieder die ook graag de gitaar wil leren bespelen. In zijn eigen gitaarschool (gitaarschoolbruinsma.nl)
 

Basgitarist Erik Spiekermann speelt niet alleen op de basgitaar, hij bouwt ze ook! Als fanatiek gitaarliefhebber startte hij ooit hobbymatig met het sleutelen aan z’n eigen gitaren. Al snel bleek dat hij méér kon dan alleen een setje snaren vervangen. Dit resulteerde in een eigen bedrijf.

Toetsenist Steef Roes heeft de muzikale genen van zijn vader. Die verdiende jarenlang de kost als pianist bij nachtclubs en restaurants. 

Drummer Cees Butzelaar heeft de Jazz en Blues grooves met de paplepel ingegoten gekregen. Drumles kreeg hij van zijn overbuurman Wally Bishop:  decennia lang de vaste drummer van Louis Armstrong. 

Daarnaast hebben de Old Bones twee backing zangeressen:  Sonja Koninga en Marian Priem. Beide zangeressen hebben ook jaren lang getourd met Cor in Direct Inject. 
De Old Bones gaan er zaterdagavond een mooie bluesavond van maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie