Opruimochtend
Opruimochtend Opgeruimd Leusden

Zaterdag 22 januari is het weer Opruimochtend

11 januari 2022 om 13:40 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdagochtend 22 januari roept Opgeruimd Leusden alle inwoners op om Leusden te ontdoen van zwerfafval. Hoe? Door mee te lopen in diverse buitengebieden en gebieden rondom het centrum van Leusden. Of door in je eigen wijk aan de slag te gaan.

Een goed begin van je weekend en zo help je actief mee om Leusden weer een stukje schoner te maken. De opruimochtend start bij De Groene Belevenis (Hamersveldseweg 107) om 9:00 uur. Veiligheidshesjes en afvalgrijpers zijn aanwezig voor iedereen. De routes zijn meestal ca. 2 uurtjes lopen. Na afloop is er een lekker bakje koffie of thee. Wij houden ons aan de dan geldende RIVM Corona-richtlijnen. Houd onze website of social media hiervoor in de gaten.

Gewoon bij jou voor de deur!
Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen. Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen!

Meer informatie of een vraag? Laat het weten via: info@opgeruimdleusden.nl Je bent van harte welkom op 22 januari. Leuk als je mee kunt doen!
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie