Trotse eigenaar Rody Aalbers voor Restaurant de Gezelligheid.
Trotse eigenaar Rody Aalbers voor Restaurant de Gezelligheid. Uw Marketing Regisseur

Michael Boogerd te gast bij restaurant De Gezelligheid

Activiteiten

LEUSDEN Restaurant De Gezelligheid houdt een culinair netwerk evenement voor Leusdense ondernemers tijdens de La Vuelta Holanda. Op zaterdag 20 augustus passeren de renners van La Vuelta Holanda Restaurant De Gezelligheid over de Doornseweg (N227). 

In samenwerking met de gemeente, Djops en Warsteiner wordt een overdekte VIP-tribune gebouwd waar ruim tweehonderd Leusdense ondernemers de gelegenheid krijgen om dit spektakel live mee te maken. Speciale gast(spreker) van de middag is Michael Boogerd, één van de bekendste en meest succesvolle wielrenners van Nederland. Hij deelt zijn ervaringen in het wielrennen. Een individuele sport, waar het teambelang groot is. Ook spreekt hij over zijn dopinggebruik en de twee jaar durende schorsing die hieruit heeft verkregen.

Het moet een middag worden om te genieten van de wielersport, gezellig eten en drinken. Daarnaast is er voldoende tijd om te netwerken én is het Leusdense college aanwezig, evenals leden van de gemeenteraad. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.degezelligheid.com/lavuelta2022.

Eigenaar Rody Aalbers: ,,Ons restaurant is sinds ons bestaan al een favoriete stopplaats voor racefietsers en mountainbikers. Ik vind het dan ook een enorme eer dat deze partijen een evenement willen organiseren voor Leusdense ondernemers. De animo is groot en de beschikbare kaarten werden in no time bijna helemaal uitverkocht.”

advertentie
advertentie