Afbeelding
Lisidunahof

Pop-up wasstraat voor Lisidunahof

9 juni 2023 om 15:55 Activiteiten

LEUSDEN Voor de bewoners van de Lisidunahof was er afgelopen donderdag een bijzondere actie bedacht. Zij konden namelijk met hun rolstoelen en rollators door de pop-up wasstraat voor een ‘apk-beurt’ en een goede schoonmaakbeurt van hun hulpmiddel. Janet de Oude Mooi, coördinator bij team Welzijn, had verschillende partijen bij elkaar gebracht voor deze ludieke wasstraat. Via de matchbeurs had zij menskracht gekregen van Eikelboom & De Bondt en ook de leerlingen van obs De Bongerd hielpen mee met de schoonmaakbeurten. 

De Oude Mooi: ,,Het was echt een geweldige ochtend. We hebben al jaren een samenwerking met De Bongerd. Zij hebben Lisidunahof geadopteerd als maatschappelijk project en komen eens in de twee weken op vrijdagochtend met een aantal leerlingen naar de Lisidunahof voor activiteiten met bewoners. Op onze beurt geven wij zo’n vier keer per jaar een informatie-uurtje op de school over ‘hoe om te gaan met mensen met dementie’ en ‘dos en don’ts’. Deze samenwerking levert echt zoveel op voor beide kanten.” 

,,De samenwerking met het kantoor van Eikelboom & De Bondt voor deze activiteit kwam via de matchbeurs. Zij wilden hun deelname verlenen aan een originele activiteit. En dat is gelukt want het was geweldig. De schoonmaakartikelen kregen we via Succlean schoonmaakbedrijf. Na een leuke match van een aantal jaren geleden is er altijd contact gehouden met Martijn en Remco van het bedrijf. Toen deze activiteit werd bedacht heb ik gelijk Martijn benaderd of zij mee wilden doen, met positief resultaat.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie