Rondje Achterveld - Natuurlijk mooi puzzelen
Rondje Achterveld - Natuurlijk mooi puzzelen AMBC Achterveld

AMBC Achterveld organiseert autopuzzelrit

26 augustus 2023 om 15:00 Activiteiten

ACHTERVELD AMBC (auto-, motor- en bromfietsclub) Achterveld houdt zondagmiddag 10 september een autopuzzelrit. Dit uitje is voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. Er is een route uitgezet door de landelijke omgeving rondom Achterveld, Scherpenzeel, Barneveld, Woudenberg en Leusden.

De deelnemers ontvangen na inschrijving een routebeschrijving en een puzzelreglement. In de routebeschrijving staan puzzelachtige opdrachten waarmee men zelf de juiste route kan uitstippelen. De deelnemer met de meeste goed uitgevoerde opdrachten wint de rit.

De bedenker van de route probeert de ritrijders met allerlei trucs en valstrikken om de tuin te leiden. Na afloop krijgt iedere deelnemer een uitleg van de puzzelrit. Deelnemers hebben 2 uur tijd om de 35 kilometer lange tocht te rijden.

MEEDOEN

Belangstellenden kunnen 10 september tussen 12.15 uur en 13.00 uur inschrijven in De Moespot aan de Jan van Arkelweg 6 te Achterveld. Het inschrijfgeld is acht euro per auto. Iedereen mag aan de rit meedoen. Meer informatie over Rondje Achterveld en AMBC Achterveld staat op de website www.ambcachterveld.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie