Afbeelding
Marjolein de Vries

Galerijbingo op De Hank met de 'Corona Disco Bus'

9 april 2020 om 12:25 Corona Coronavirus

LEUSDEN Het was feest aan De Hank in Leusden woensdag 8 april. De bewoners van de nummers 29 tot en met 41 organiseerden voor hun overburen van de even nummers een galerij-bingo. 

In de week voorafgaande aan de bingo ontvingen de galerijbewoners allemaal een uitnodiging met de bingokaart. Daarnaast werd er natuurlijk goed gewezen op de regels. Iedereen bij zijn eigen voordeur en 1,5 meter afstand houden van elkaar.  Er werden leuke paasmandjes samengesteld met chocolade, advocaat, puzzelboekjes, een bloemetje en Slagerij de Gelderblom Leusden voorzag elk mandje van een waardebon.

Om alles goed verstaanbaar te maken, kwam de 'Corona Disco Bus' van De vriendelijke DJ's uit Leusden het geheel feestelijk ondersteunen. De nummers werden via de microfoon luid en duidelijk omgeroepen en er was gezellige muzikale ondersteuning. De overburen konden de leuke afleiding erg waarderen en stonden buiten op de galerij te genieten van deze leuke activiteit. En soms werd er zelfs een klein dansje gewaagd.

De bingo werd afgesloten met een dankbaar applaus vanaf de galerij. Na afloop van de bingo werden de prijzen netjes naar de deuren gebracht.  

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie