Theater De Tuin
Theater De Tuin Marcel Koch

Theater De Tuin blijft dicht

Corona

LEUSDEN Zoals afgekondigd op de persconferentie van 14 december moeten op grond van de zogenoemde avondlockdown culturele instellingen, waaronder theater De Tuin in Leusden, hun deuren gesloten houden. De maatregelen, die inhouden een verplichte sluiting vanaf 17.00 uur ’s middags tot 5.00 uur ’s morgens, gelden tot en met vrijdag 14 januari 2022. Dit geldt ook voor de voorstellingen en films die overdag bij Theater De Tuin plaatsvinden.

,,Wij zullen met de artiesten die geboekt staan voor deze periode overleggen of wij de voorstellingen kunnen doorschuiven naar de tweede helft van het lopende, dan wel naar het komende seizoen of deze voorstelling noodgedwongen zullen moeten annuleren”, schrijft het De Tuin in een nieuwsbrief. 

,,Heeft u een kaartje voor deze voorstelling of een van de films gekocht, dan ontvangt u persoonlijk bericht in de komende dagen. Natuurlijk houden wij u op de hoogte wanneer het weer mogelijk is om ons theater te bezoeken. Kijk voor actuele informatie op onze website theaterdetuin.nl of op onze Tuinpagina in de Leusder Krant.”

advertentie