Afbeelding
Heilbron
Podcast Zeker van je zaak

(5) Alisha Staats van modemerk Cha-label: ondernemen op gevoel

16 april 2021 om 11:30 Economie Zeker van je Zaak

LEUSDEN Alisha Staats is een onderneemster die met haar fashion merk Cha-label handelt vanuit intuïtie en overtuiging. Samenwerkingen komen tot stand, of worden beëindigd op basis van verbinding. Keuzes maakt ze (vooral) op gevoel. Klinkt dat alleen maar soft, of is dat het ook? 

Is die manier van ondernemen voorbehouden aan vrouwelijke ondernemers? Een bijzonder gesprek over ondernemen op gevoel en fouten en keuzes maken. (Beluister het in de podcast hieronder.)

PODCAST Met de Zeker van je Zaak podcast brengt Heilbron elke veertien dagen een interview met een ondernemer die volop in beweging is en risico’s durft aan te gaan. Niet alleen maar de succesverhalen, maar vooral een realistisch gesprek over risico’s nemen en uitdagingen aangaan. Wat kunnen ander ondernemers leren van deze ondernemers? Zijn het echt zulke kamikaze piloten of hebben ze wel degelijk een plan?

(Artikel gaat verder onder het audiofragment).FORT 33 Bijzonder element van deze podcast is dat de techniek achter deze podcast wordt verzorgd door De Studio van Fort 33 in Leusden. Fort 33 is een cultureel centrum en initiatiefnemer van een aantal jongerenprojecten. Eén van deze projecten is De Studio, een geluidsstudio waarjongeren en bandjes opnames kunnen maken. Met het werken aan de podcast krijgen jongeren een kans om ervaring op te doen met het maken van eenp rofessionele productie en samenwerking in een zakelijk team.

HEILBRON De Zeker van je Zaak podcast wordt mogelijk gemaakt door de Heilbron Groep. De verzekeringsspecialisten van Heilbron snappen naar eigen zeggen ‘dat ondernemen en risico’s hand in hand gaan en creëren samen met hun klanten een financieel vangnet dat het mogelijk maakt om te ondernemen.


(Hier zijn meer mogelijkheden om de serie te beluisteren).


Foto: Heilbron

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie