Afbeelding
.

Robert Kempe treedt als Robby Valentine voor het eerst sinds 39 jaar weer op in Leusden

9 februari 2024 om 10:30 Evenementen

LEUSDEN De in Leusden opgegroeide componist, performer en multi-instrumentalist Robby Valentine (eigen naam Robert Kempe) treedt zaterdag 17 februari voor het eerst sinds 39 jaar op in Leusden. Met voltallige band komt hij naar poppodium Fort 33 aan de Bavoortseweg.

Valentine, die ooit doorbrak met de top-6-hit ‘Over and over Again’,  maakt nog steeds volop nieuwe muziek. Ook is hij veelvuldig te bewonderen op binnen- en buitenlandse podia.  ,,Ook zijn laatste album, genaamd ‘Embrace het Unknown’, is goed ontvangen en heeft hem wederom een platencontract in Japan opgeleverd; daar zal het album uitkomen op 6 maart’’, laat zijn management weten.

Het maken van zijn nieuwste werk was, door zijn recent tot 2% gereduceerde zicht, een ware uitdaging voor de Leusdenaar. Valentine begon met het schrijven en opnemen van dit nieuwe album zo’n 3 jaar geleden, in de tijd dat de corona pandemie ieders leven beheerste, en voor hemzelf zijn wereld totaal instortte doordat hij zijn zicht verloor. Het titelnummer ‘Embrace the Unknown’ gaat over dat verlies en de strijd die het moeten accepteren van dat lot met zich meebrengt. Het is volgens Valentine zelf de mooiste rock-ballad die hij ooit heeft gemaakt.

Van dit nummer is afgelopen week een videoclip uitgebracht, waarin wordt uitgebeeld hoe het voor Valentine is om met zijn handicap om te gaan.

Kaarten voor het optreden zijn verkrijgbaar via: https://fort33.nl/evenement/111352383/ 

De video is te bekijken via deze link: https://youtu.be/GYEXaItZlR8?si=TNS6OuX72y9LDH1D

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie