Afbeelding
chinees jaar

2019, het jaar van het Varken: dit moet je weten

24 mei 2019 om 10:38 lokaal

In februari 2019 is het Chinese jaar weer begonnen: dit jaar, het jaar van het Varken. Het element van het Varken is het element aarde, en communicatie, gulheid, sensualiteit en eerlijkheid zijn eigenschappen die bij het varken centraal staan. Maar wat betekent dit voor jouw Chinese horoscoop?

1. Voor de rat
Waar 2019 het jaar van het varken is, is 2020 het jaar van de rat. Dit betekent dat 2019 gerust als een overgangsjaar gezien mag worden. Probeer frustraties van je af te zetten en mee te gaan in de vibes van het varken; oog voor je familie, vrienden, kennissen en volop genieten van het leven!
2. Voor de os
Voor de os staat doorbijten dit jaar centraal: toon karakter en ben moedig op zowel het gebied van werk als op het gebied van de liefde! Houdt je sociaal netwerk goed op orde, zodat ook andere gebieden van je leven zullen floreren!
3. Voor de tijger
Dit jaar staat de tijger lekker in de schijnwerper: populair en alle mogelijkheden om je eigen ding te doen. Dit betekent natuurlijk ook dat er veel van je verwacht wordt en dat je omgeving zomaar eens jaloers zou kunnen worden.
4. Voor het konijn
Voor jou loopt dit jaar van het varken helemaal prima konijn: maar blijf wel discreet over je plannen. Jaloezie kan mensen gekke dingen laten doen!
5. Voor de draak
Wees dit jaar eens wat meer bescheiden en verdraagzaam; neem wat karakteristieken van het varken over. Ben eerlijk, speel geen spelletjes en duw indien nodig bepaalde mensen wat verder van je af.
6. Voor de slang
Dit is het jaar waarin jij afscheid kunt nemen van je verleden, en een nieuwe, mooie toekomst tegemoet kunt gaan. Hoewel het niet altijd even soepeltjes zal verlopen, heeft dit jaar uiteindelijk alleen maar goede gevolgen voor je!
7. Voor het paard
Gebruik dit jaar om lekker bij te tanken; je krijgt namelijk alle kans om jezelf te bewijzen - maar wel pas later in het jaar. Matig je snelheid, en blijf bescheiden!
8. Voor de geit
Een geweldig jaar staat voor jou op de planning! De overvloed trekt dit jaar naar je toe, dus geniet er vooral van!
9. Voor de aap
Dat gladde gedoe gaat dit jaar niet werken; stroop de mouwen op, ben eerlijk en ga ervoor! Laat het jaar van het varken je goed beïnvloeden.

10. Voor de haan
Kies resoluut voor harmonie en vervang boosheid en haat door liefde en excuses. Het kan je alleen maar goed doen!
11. Voor de hond
Het jaar van het varken geeft je alle kans om lekker te ontspannen en het leven met meer vertrouwen aan te gaan. Hoewel 2020 meer jouw jaar is, is 2019 een jaar om heerlijk te genieten.
12. Voor het varken
Dit is jouw jaar varken! En dat maakt dat het over het algemeen een positief jaar zal zijn. Zeker wanneer je alles op alles zet om er het beste van te maken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie