Bustour WSP Onderweg naar Werk

24 maart 2022 om 13:39 Lokaal Deel je nieuws

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus door de arbeidsmarktregio Amersfoort. Tijdens deze bustour Onderweg naar Werk kunnen werkzoekenden meerijden om kennis te maken met werkgevers. Elke dag staat een andere branche centraal. De werkzoekenden krijgen een rondleiding bij verschillende bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Doel is inspiratie opdoen en kijken of het werk in deze branche bij hen past.

Programma Onderweg naar Werk

De grote Engelse dubbeldekker vertrekt elke ochtend om 9.00 uur vanaf het WSP aan de Stadsring in Amersfoort. De week start maandag 28 maart met de Zorg en Welzijn. Na een bezoek aan Kindercentrum Bzzzonder in Vathorst, maken de deelnemers een wandeling over Het Cultureel Centrum van de Amerpoort in Baarn. De dag eindigt bij Silverein in Soest. De deelnemers krijgen zo een beeld van werken in de kinderopvang, ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Op woensdag 30 maart staat de Techniek & Logistiek centraal tijdens de tour langs CMM Services in Amersfoort en de bedrijven Bieze Food Group en Iteq in Nijkerk. Donderdag 31 maart kunnen mensen die interesse hebben in de Zakelijke dienstverlening mee. Optiekketen GrandVision in Soesterberg opent haar deuren, net als de Gemeente Amersfoort die de deelnemers een rondleiding geeft over drie verschillende afdelingen, waaronder financiën en het klant contact centrum.

De laatste dag, vrijdag 1 april, staat in het teken van de Horeca & Detailhandel. Na een bezoek aan Nijhof in Baarn, vertellen het Van der Valk Hotel in Leusden en het Fletcher Hotel in Amersfoort alles over werken in het hotelwezen. De bus stopt als laatste bij het Bosbad in Amersfoort. Hier vertelt SRO meer over werken als toezichthouder en in de horeca van het zwembad.

Deze tour is voor alle werkzoekenden vanuit de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort. Daaronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden. Dit is noodzakelijk i.v.m. een maximaal aantal mensen dat mee kan. Meer informatie is te vinden op: https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustourwsp/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie