Vraag tijdig de link voor de live stream aan via theaterdetuin.nl
Vraag tijdig de link voor de live stream aan via theaterdetuin.nl Theater De Tuin / Mireille den Hartog

Theater De Tuin: 5 juni 20 uur livestream programmapresentatie 23-24

31 mei 2023 om 23:33 Lokaal Deel je nieuws

Theater De Tuin streamt programmapresentatie

De programmapresentatie voor aankomend theaterseizoen wordt dit jaar voor het eerst rechtstreeks gestreamd. Op maandagavond 5 juni maakt Theater De Tuin in Leusden het programma van het theaterseizoen 2023 – 2024 bekend via een livestream. 

LIVE PROGRAMMA De theaterzaal zal gevuld zijn met Tuingezanten, Tuinvrienden en overige genodigden. Uiteraard zijn er ook weer één of wellicht meerdere acts als culturele verrassingen te zien. De presentatie begint om 20.00 uur. Kijk vanuit je luie stoel mee en hoor en zie welke pareltjes dit jaar op het programma staan.

AANMELDING VOOR STREAMLINK Kijk mee en schrijf je direct in via het aanmeldformulier op https://theaterdetuin.nl/. Je ontvangt dan direct de link naar de livestream in je mailbox en vier uur voor de aanvang van de livestream ontvang je nog een extra reminder.

VOOR ELK WAT WILS Theater De Tuin aan de Smidse 1B (Hamershof) wordt geheel gerund door een gemotiveerde en professionele groep vrijwilligers. Zij verzorgen een zeer gevarieerd programma met de Cabarettuin, de Kindertuin, de Muziektuin, de Filmtuin en de Kunsttuin (exposities).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie